onsdag 17 oktober 2012

En ny liten familjemedlem


De senaste dagarna har vi tillbringart liggandes på golvet med armen in under antingen skåp, kökssoffa eller sängen. Vi har blivit med katt. Vi vet inte om det är en hona eller hane, men vi tror att det är en hane, men vi valde ett neutralt namn: Esso. Han hämtades i lördags kväll och just nu försöker vi få honom att inse att vi inte är farliga. Det går bra att klappa honom när han ligger under sängen, men inte mitt på golvet. Därför är inte heller bilderna de bästa.


När vi kom hem från gudstjänsten på söndagen ville vi se var Esso höll till. Vi hittade honom på kökssoffan. När vi sen gick in hade han hunnit göma sig igen.

Ikväll har han suttit på golvet i tvrummet när vi tittade på tv, så han gör absolut framsteg. Han kommer nog på fler bilder här på bloggen.


5 kommentarer:

  1. Han kommer nog snart att förstå hur härligt det kan vara att ligga i knät. Kram till er alla tre ;-) <3

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Esso ser ut att trivas på kökssoffan, kommer nog att bli en av favoritplatserna.

    Nu har Esso hittat ett hem ser jag- på Tallbacken hos en underbar familj!

    SvaraRadera
  3. Vilken liten sötnos (även om han inte syns så bra =))

    SvaraRadera
  4. En katt på en kökssoffa är något riktigt hemtrevligt. ;)

    SvaraRadera
  5. Ja, en lite bättre bild på nyförvärvet ser vi fram emot :-) Undrar om det är en sådan där katt som de som jag besökte på dopsamtal häromdagen. De hade flera katter. Fick katterna inte uppmärksamhet med bara tassarna mot benen så tog de fram klorna. Då och då under samtalet var det någon ruunt bordet som hoppade till och sade :"ajj!"

    SvaraRadera